| Door samen te werken met erkende specialisten uit de regio, kunnen wij u een totaalpakket aanbieden

Het leveren en plaatsen van kunststof producten doen wij al meer dan 25 jaar. Maar wist u dat wij ook al jaren de volledige afbouw van uw woning kunnen verzorgen? Kunststof Totaal Bouw werkt voor totaal afbouw samen met regionale specialisten als het aankomt op stukadoors, elektriciens en loodgieters in de omgeving van Zaandam, Wormerveer, Krommenie-Assendelft, Purmerend. Ons werkgebied ligt met name in en rondom Noord-Holland. Door deze specialismen uit te besteden verzekeren wij ons van de beste kwaliteit en flexibiliteit.

Totaal afbouw | Noord-Holland - Zaandam, Wormerveer, Krommenie Assendelft

| Showroom

Bent u op zoek naar een bedrijf die zich richt op de totaal afbouw in Zaandam, Wormerveer, Krommenie-Assendelft, Purmerend, Koog aan de Zaan of andere locaties in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op. KT Bouw is de kunststof specialist in de Zaanstreek en kan u van dienst zijn op het gebied van kozijnen en deuren, dakkapellen, dakopbouwen, schuifpuien en gevelbekleding. Voor raamdecoratie in deze omgeving, kunt u naar KTraamdecoratie.nl.

Bezoek onze showroom op industrieterrein Noorderveld (Samsonweg 69) in Wormerveer kunt a al onze producten bekijken en vertellen wij u graag meer.

No portfolio found!