| Wij verzorgen de gehele dakopbouw: van aanvraag tot en met binnen afwerking inclusief stucadoren en schilderwerk

Uw woning flink uitbreiden en een dakopbouw laten plaatsen? Met een dakopbouw creëert u een hele nieuwe verdieping. Wij houden rekening met al uw wensen en leveren een dakopbouw die aan de buitenkant zeer onderhoudsarm is. Ons werkgebied voor het verzorgen van de gehele dakopbouw ligt met name in en rondom Noord-Holland, in de omgeving van Zaandam, Wormerveer, Krommenie-Assendelft, Purmerend.

De verdieping bouwen we voor u op met een hout-skeletbouw. We bekleden deze met kunststof rabatdelen en dakbedekking naar keuze. Uiteraard plaatsen wij ook kunststof kozijnen. Wij kunnen de dakopbouw casco of geheel afgetimmerd leveren inclusief elektra en cv. Hierbij is het altijd mogelijk om een beroep te doen op ons uitgebreide netwerk van erkende vakspecialisten.
Uiteraard voldoen onze dakopbouwen en aanbouwen aan alle bouwkundige en constructieve eisen.

Dus wilt u een dakopbouw laten plaatsen in Zaandam, Wormerveer, Krommenie-Assendelft, Purmerend, Koog aan de Zaan of andere locaties in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op. KT Bouw is de kunststof specialist in de Zaanstreek in het gebruik van kozijnen en deuren, totaal afbouw, dakopbouwen, dakkapelen en meer. Voor raamdecoratie in deze omgeving, kunt u naar KTraamdecoratie.nl.