| Dakkapellen worden vervaardigd in onze eigen werkplaats in Wormerveer, uit een hoogwaardig kunststof

Kunstsof Totaal Bouw beschikt over een eigen werkplaats in Wormerveer alwaar wij alle dakkapellen zelf bouwen uit hoogwaardig kunststof. Voorzien van de door u gekozen kozijnen wordt de dakkapel middels een hijskraan in 1 dag op uw woning geplaatst. Uiteraard bent u van harte welkom in onze werkplaats/showroom om de in aanbouw zijnde dakkapellen te bekijken. Ons werkgebied voor het plaatsen van een kunststof dakkapel ligt met name in en rondom Noord-Holland, in de omgeving van Zaandam, Wormerveer, Krommenie-Assendelft, Purmerend.

| Showroom

Wilt u een kunststof dakkapel laten plaatsen in Zaandam, Wormerveer, Krommenie-Assendelft, Purmerend, Koog aan de Zaan of andere locaties in Noord-Holland? Dan bent u bij KT Bouw op het juiste adres. Wij zijn de kunststof specialist in en rondom de Zaanstreek. Neem contact met ons op voor meer informatie of vul ons offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Voor raamdecoratie in deze omgeving, kunt u naar KTraamdecoratie.nl.

Bezoek onze showroom op industrieterrein Noorderveld (Samsonweg 69) in Wormerveer. Hier kunt u al onze producten bekijken en vertellen wij u graag meer.